Welke planten, kruiden en levensmiddelen helpen tegen veroudering?

Welke planten, kruiden en levensmiddelen helpen tegen veroudering?

Om de veroudering van het lichaam tegen te gaan bestaan er planten, levensmiddelen en kruiden met belangrijke antioxidante eigenschappen. Welke producten bevatten de meeste antioxidanten?

Levensmiddelen en planten kunnen op twee manieren werken. Ofwel zijn ze zelf rijk aan antioxidanten, of ze ondersteunen ons eigen intern antioxidant systeem. Ter herinnering: antioxidanten zijn stoffen die door onze voeding worden geleverd, maar die ook door ons eigen lichaam geproduceerd worden. Ze beschermen ons tegen de vrije radicalen, dat zijn stoffen die het verouderingsproces versnellen. Door die levensmiddelen regelmatig op ons menu te zetten, kunnen we de veroudering van ons lichaam beter bestrijden.

De drie planten met de sterkste antioxidante werking

Thee
Ginkgo biloba
Ginseng

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>