Betere aanbiedingen voor ontharing

 • Ontharing: haarvrij de zomer door

  Ontharing: haarvrij de zomer door Nu de zomer weer volop aan de gang is, wil je natuurlijk wel op je charmantst met je benen bloot. Het is dus weer tijd voor een flinke ontharing! Verder lezen

 • Wat Is De Beste Ontharingsmethode?

  Wat Is De Beste Ontharingsmethode? Gladde benen, oksels en schaamstreek zijn geliefd. Niemand zit te wachten op vervelende haartjes die op deze plekken groeien. Er zijn behalve vrouwen tegenwoordig ook steeds meer mannen die geen haren op hun armen, benen, borst of in hun schaamstreek willen. Ook de haren op de rug worden bij mannen steeds vaker weggehaald. Ontharen is in. Maar hoe onthaar je je nou eigenlijk op een goede manier? Verder lezen

 • Nooit Meer Scheren Dankzij (Laser)Ontharing

  Nooit Meer Scheren Dankzij (Laser)Ontharing Tijdens de zomer is het voor veel vrouwen weer hard werken geblazen: zij moeten er voor zorgen dat ze alle dagen netjes geschoren zijn. Er is immers niets zo vervelend als een leuke korte broek of een rokje aantrekken, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat je benen nog vol haren staan. Het dagelijks scheren is echter een flinke belasting in tijd en kan ook nog eens voor huidirritatie zorgen. Gelukkig is er ook een wat permanentere oplossing: (laser) ontharing. Verder lezen

 • Beauty: Tanden, Kapsel, Ontharing En Nagels

  Beauty: Tanden, Kapsel, Ontharing En Nagels We doen veel aan ons uiterlijk. Logisch, want we willen er goed uitzien. Dit doen we voor anderen, maar ook zeker voor ons eigen zelfvertrouwen. Er zijn veel manieren om iets aan je uiterlijk te doen. Laat bijvoorbeeld je tanden bleken, je bikinilijn ontharen of verander je kapsel. Natuurlijk kun je ook mooi make-up op doen. Verder lezen

 • (Laser)ontharing: Raak Die Vervelende Haren Kwijt

  (Laser)ontharing: Raak Die Vervelende Haren Kwijt Het ontharen van je benen, oksels, bikinilijn en andere plekken is een vervelende klus. Je bent er vaak veel langer mee bezig dan je zou willen en de haren komen veel te snel weer terug. Een optie om gebruik te maken van laser ontharing. De haren blijven dan veel langer weg dan bij de andere manieren van ontharen die we kennen. Verder lezen

  Foto’s

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>