Informatieavonden Gezonder Leven met VIANESSE (Antwerpen op 27 april en Eindhoven op 28 april)

Informatieavond Gezonder Leven met VIANESSE

België (woensdag 27 april)

Gezondheidstherapeut Raymond Vandevenne stelt het VIANESSE-concept voor in een avonduiteenzetting.  Enkele jaren geleden had Raymond last van overgewicht, verregaande diabetes, impotentie, gewrichtspijnen en een alcoholverslaving. Dankzij de ondersteuning van VIANESSE is Raymond nu gezonder dan ooit en heeft al deze kwalen kunnen oplossen.

Tijdens deze informatieavond geeft Raymond u zijn levensverhaal gecombineerd met tips voor een gezondere levensstijl. U krijgt tevens een voorstelling van het VIANESSE-concept van de Duitse wetenschapper en ontwikkelaar van VIANESSE Markus Pelleter.

Deze avond is gratis en vindt plaats op woensdag 27 april in Hotel Campanile (Potvlietlaan 2, B-2600 Berchem) omstreeks 19u30.

Informatieavond Gezonder Leven met VIANESSE

Nederland (donderdag 28 april)

Gezondheidstherapeut Raymond Vandevenne stelt het VIANESSE-concept voor in een avonduiteenzetting.  Enkele jaren geleden had Raymond last van overgewicht, verregaande diabetes, impotentie, gewrichtspijnen en een alcoholverslaving. Dankzij de ondersteuning van VIANESSE is Raymond nu gezonder dan ooit en heeft al deze kwalen kunnen oplossen.

Tijdens deze informatieavond geeft Raymond u zijn levensverhaal gecombineerd met tips voor een gezondere levensstijl. U krijgt tevens een voorstelling van het VIANESSE-concept van de Duitse wetenschapper en ontwikkelaar van VIANESSE Markus Pelleter.

Deze avond is gratis en vindt plaats op donderdag 28 april in Hotel Campanile (Noord-Brabantlaan 309, 5657 GB Eindhoven Nederland) omstreeks 19u30.

Inschrijven via deze website via reactie of contact

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>