Veel gestelde vragen en antwoorden over VIANESSE

 

Waarom onderscheidt VIANESSE Professional zich van dieetproducten?

VIANESSE Professional is geen dieet, integendeel, dit voedingssupplement maakt op lange termijn gebruik van de eigen lichaamsfuncties en natuurlijke lichaamsprocessen. VIANESSE is erop gericht om in combinatie met een goede voeding het lichaam in optimale conditie te brengen.

Wat is het verschil ten opzichte van andere eiwitpoeders?

In de meeste producten wordt, vanwege de kosten, een minderwaardig eiwit verwerkt, waarvan de biologische waarde ver onder de 80 % ligt. Als men deze producten gedurende een periode van twee weken of langer gebruikt, lijdt het lichaam gebrek aan essentiële aminozuren. Er ontstaat dan een staat van ondervoeding . Ten gevolge daarvan breekt het spierweefsel af, waardoor de stofwisseling langzamer wordt en het energieverbruik daalt. Tijdens 800 of 1000 kcal. diëten, hongerkuren en eenzijdige diëten zoals een brooddieet, rijst- of ananaskuur e.d. is dit verschijnsel nog duidelijker waarneembaar.

Waarom is het zo makkelijk om het VIANESSE programma vol te houden?

VIANESSE professional is geschikt voor het leven van alle dag. Het concept kan  makkelijk toegepast worden in het dagelijkse leven. Het is gezinsvriendelijk omdat u gewoon met het gezin mee kan eten.

Waarom heb je met VIANESSE professional geen honger?

Het licht verteerbare en hoogwaardige eiwit en de bijgevoegde bio-ballaststoffen zorgen voor een goede voeding van het lichaam. Daarnaast zorgen de kauwdrops voor een optimaal darmklimaat waardoor het lichaam alle voedingsstoffen goed op kan nemen en de trek in tussendoortjes verdwijnt. Daarnaast zwellen de vezels van de kauwdrops licht op in maag waardoor een voldaan gevoel ontstaat.

 

Waarom blijft het JOJO effect bij gebruik van VIANESSE professional uit?

Bij diëten wordt meestal het spierweefsel gereduceerd en de stofwisseling vertraagd. Het vet wordt als reactie op de lage lichamelijke verbranding als vetmassa opgeslagen. Het gewicht overtreft na beëindiging van het dieet vaak het oorspronkelijke gewicht. Frustratie is het gevolg. Met VIANESSE body shape blijft de spiermassa door de goede verzorging met aminozuren behouden. De stofwisseling wordt door de VIANESSE pre-biotische kauwdrops verhoogd. Wanneer men het gewenste figuur heeft bouwt men het gebruik van de shape af en gaat men door met gezond eten. Het voedsel kan dan door de in goede staat verkerende spiermassa worden verbrand. Door het blijven gebruiken van de kauwdrops blijft de darmflora en daardoor ook het lichaam in topconditie. De behoefte aan extra eten blijft uit en men blijft op gewicht.

 

Dit bericht is geplaatst in Producten in de kijker. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>