Top 5 afslank-succesverhalen van beroemdheden

Succesverhalen m.b.t. afvallen en gewichtsverlies zijn altijd leuk om te lezen. Het is extra geloofwaardig en indrukwekkend als je de mensen op de “voor-en-na-foto’s” daadwerkelijk kent, al is het maar van gezicht.Daarom hierbij een top 5 van beroemdheden die in 2011 verrassende metamorfoses ondergingen…

1. Pop-icoon Mariah Carey

Mariah Carey kwam ruim 30 kilo aan tijdens haar zwangerschap van tweeling Moroccan en Monroe. In 3 maanden tijd is ze ruim de helft daarvan weer kwijtgeraakt, en dat zou ze mede te danken hebben aan het Jenny Craig Dieet. Ze at 1.500 kilocalorieën per dag en sportte 3 keer per week. Inmiddels is Mariah woordvoerster voor Jenny Craig.

2. Soul-legende Aretha Franklin

Toen bekend werd dat Aretha bijna 40 kilo is afgevallen, gingen veel mensen ervan uit dat ze een bariatrische (afslank-) ingreep had ondergaan. Het enige wat Aretha zelf over haar operatie zegt is dat de ingreep met succes is uitgevoerd. Over haar gewichtsverlies laat ze weten dat ze veel gezonder is gaan eten en een beduidend actievere leefstijl heeft aangenomen.

3. Acteur Jason Segal

Jason Segal is hoofdzakelijk bekend als ‘Marshall Eriksen’ in de sitcom How I Met Your Mother. Hij woog op zijn hoogtepunt c.q. zwaartepunt ruim 110 kilo. Toen hij geconfronteerd werd met een foto van zichzelf – waarop hij knock-out op bed lag, omringd door verpakkingen van junkfoodketen X – was de maat vol. Hij begon gezonder te eten en meer te bewegen en verloor afgelopen jaar bijna 15 kilo.

4. Acteur Jonah Hill

Jonah Hill is vooral bekend van comedy’s als Superbad, Knocked-up en Forgetting Sarah Marshall. In 2011 speelde hij in de serieuze en alom geprezen film Moneyball met Brad Pitt. Vervolgens moest hij 18 kilo afvallen voor zijn aanstaande film 21 Jump Street. Hij heeft de volgende tip: ‘Ik zou graag vertellen dat ik ’s werelds grootste geheimen heb ontdekt, maar het was helaas een kwestie van keihard werken.’

5. Actrice Carrie Fisher

Carrie Fisher is nog altijd bekend als Princes Leia uit de eerste drie Star Wars-films. Zij viel in 2011 bijna 25 kilogram af met de hulp van dieetgoeroe Jenny Craig.

Dit bericht is geplaatst in Getuigenissen, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>